0-2
18 april, 00:00
Feyenoord O13 logo

PSV begon sterk aan de wedstrijd en in de derde minuut had PSV al de mogelijkheid om de score te openen. Het schot van Jayden werd echter tot corner gekeerd. De corner werd goed ingekopt maar door een verdediger van Feyenoord van de lijn gehaald. PSV ging daarna onverminderd verder. Binnen tien minuten na de sterke opening had PSV nog twee opgelegde mogelijkheden om op voorsprong te komen. Beide keren was de Feyenoord-goalie op zijn hoede en voorkwam hiermee de voorsprong voor PSV. In de 19e minuut kwam Feyenoord met hun eerste kans van de wedstrijd direct op voorsprong. Een snelle uitval werd doeltreffend ingekopt 0-1. PSV was na deze tegentreffer even zoekende en kon in het resterende gedeelte van de eerste helft niet meer echt gevaarlijk worden. Alleen een strak genomen vrije trap van Thomas zorgde nog voor enig gevaar maar de bal ging rakelings over. Andere mogelijkheden werden niet meer gecreëerd zodat beide teams met een 0-1 stand gingen rusten.

PSV ging vanaf het begin van de tweede helft nadrukkelijk op zoek naar de gelijkmaker. Feyenoord werd in de verdediging gedrongen maar PSV kon niet echt een opening vinden. Jur was halverwege de tweede helft nog het dichtst bij de gelijkmaker maar zijn schot werd door een verdediger van Feyenoord gekeerd. Feyenoord kon in deze fase van de wedstrijd niet echt gevaarlijk worden en beperkte zich hoofdzakelijk tot het verdedigen van de voorsprong.
    PSV bleef zoeken naar de gelijkmaker en nam gaandeweg de wedstrijd steeds meer risico’s. Voetballend werd het naar het einde toe iets minder. PSV bleef strijden tot de laatste minuut maar de gelijkmaker kwam er niet meer. Ver in blessuretijd wist Feyenoord de score zelfs te verdubbelen met een afstandsschot van ruim 20 meter. De wedstrijd eindigde dan ook in een 0-2 verlies voor PSV.

PSV verzuimde in deze wedstrijd de kansen te benutten. Hierdoor maakte PSV het zichzelf lastig en liep daardoor een groot deel van de wedstrijd achter de feiten aan. De eindstand was geen juiste weerspiegeling van de krachtsverhoudingen op het veld.

Strijbosch (Verhoeven), Cox (N. Munsters), Lonwijk, Matuta La Nkenda Nosa (Doudah), Doudah (Van der Burgt), De Schutter, Braaf, Nassoh (J. Munsters), Tielemans, Verschut (Clabbers), Bora Deyonge.