18 april, 00:00
Feyenoord O17 logo
PSV O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de uitwedstrijd tegen Feyenoord O.17.
    In een meer spannende dan goede wedstrijd werd er veel strijd geleverd. Uitgespeelde kansen waren er nauwelijks. Feyenoord was in de beginfase dichtbij een doelpunt. Een indraaiende corner belandde op de lat. Ook PSV was gevaarlijk uit een corner. De kopbal van Gianluca Scamacca ging over het doel.
    In de 32e min kwam PSV op achterstand. De spits van Feyenoord zette goed door en kon vrij voor Lasse Mikkelsen de 1-0 binnenschieten.
    Ruststand 1-0.
    In de 2e helft was het Feyenoord dat de eerste mogelijkheid kreeg. Een kopbal van een speler van Feyenoord spatte op de lat uiteen.
    Aan het einde van de wedstrijd kreeg PSV 2 goede mogelijkheden om te scoren. Eerst kwam Leandro Fernandes een teenlengte te kort. In de allerlaatste minuut kreeg Lennerd Daneels de beste kans op de gelijkmaker maar zijn inzet werd gered door de keeper van Feyenoord.
    Eindstand 1-1.
    PSV O.17 speelt de komende week de laatste 2 wedstrijden voor de competitie. Dinsdag is FC Utrecht O.17 in Eindhoven de tegenstander. Zaterdag speelt PSV O.17 de uitwedstrijd in Rotterdam tegen Sparta O.17.

Lasse Mikkelsen, Lassana Faye, Armando Obispo, Tom Scheepers, Baggio Wallenburg(Roel van Linschoten), Leandro Fernandes, Dante Rigo, Matthias Verreth(Steven Theunissen), Lennerd Daneels, Gianluca Scamacca, Jaƫll Hattu(Cody Gakpo)