18 februari, 00:00
Roda JC D1 logo
PSV D1 logo

Wedstrijd in het kort:
    Een dikverdiende en zeker niet geflatteerde overwinning van PSV D1 tegen een als vanouds agressief en fel Roda JC in een leuke snelle wedstrijd. Echter, PSV was technisch en tactisch superieur vanaf de 1e minuut en liet zich niet van de wijs brengen. Ook niet na het tegendoelpunt vlak voor rust. Het klasseverschil kwam pas in het laatste kwartier van de 2e helft tot uitdrukking in de score. Overigens, de 0-2 was van uitzonderlijke schoonheid; een vrije trap van ruim 20 meter als een streep in de bovenhoek. Na achtereenvolgens concurrenten Willem II, NAC Breda en nu dus Roda JC in 3 fantastische "finales" te hebben verslagen, maakt PSV D1 zich op voor de clash over enkele weken met de laatste overgebleven concurrent: FC Den Bosch D1.

0-1: Joey Konings (6')
    0-2: Matthias Verreth 16')
    1-2: Roda JC