2-3
18 januari, 00:00
PSV C2 logo
AZ O14 logo

De winterstop is voorbij. Iedereen is fit voor de tweede competitiehelft waarin we de sterkste ploegen van Nederland tegenover ons krijgen. Zaterdag was de eerste tegenstander AZ, en dat ging niet helemaal zoals gepland.
    PSV speelde slordig, kreeg de bal moelijk naar elkaar gespeeld, en leed veel balverlies, waardoor de tegenstander gevaarlijk kon worden. In de 31e minuut leverde knullig balverlies in de verdediging van PSV de eerste tegengoal op.
    In de tweede helft wist PSV zich niet te herpakken, en in de vijfde minuut kwam AZ op een 0-2 voorsprong door wederom een fout in de verdediging van PSV.
    Een paar minuten later kon PSV iets terugdoen. Een vrije trap van Vince kwam terug van de lat, en nadat de bal werderom de zestien in gespeeld werd kon Abou deze al vallend met zijn hak binnenwerken, 1-2.
    In de 23e minuut is het weer raak aan de andere kant waar AZ over links de achterlijn mocht opzoeken, de bal terugleggen en binnentikken, 1-3.
    PSV kwam nog wel terug tot 2-3 via een knappe goal van Gregory, maar kon het AZ verder niet moeilijk maken.
    Laten we hopen dat de ploeg zich net zo herstelt als in de eerste competitiehelft. Dan gaan we nog zeker meedoen om de bovenste plaatsen.