NEC Nijmegen O19 - PSV O19

 1. zaterdag 17 december 00:00

  De Uitslag


 2. De laatste wedstrijd van het voorseizoen. Uit bij NEC. Somber weer, slecht veld troostloze ambience. Maar dit alles mag geen excuus zijn voor ons optreden. We zijn kort vandaag. Het was niet goed. NEC wint door een onachtzaamheid bij onze verdediging en zo wordt het 1-0 in een eigenlijke 0-0 wedstrijd. Beiden zijn al geplaatst voor de kampioenspoule maar het idee dat we lekker vrijuit kunnen voetballen is aan beide teams niet besteed. Jammer maar het is de realiteit.
  Dus niet lang getreurd. Op naar de welverdiende kerstvakantie en op naar de kampioensronde. Voor degene die bij Jong aansluiten op trainingskamp naar Spanje allemaal veel succes en doe er je voordeel mee.
  De rest zie ik weer begin januari voor de trip naar Göttingen. Nog fff voor de duidelijkheid , dit is geen vakantietripje dus maak je borst maar nat en volg je trainingsschema dat je mee hebt gekregen. Er zal nog een lesje physieke mentaliteit daar gevolgd worden. Ooh ja en de boarding is maar 1 meter 20 hoog. Kun je thuis vast wennen aan de hoogte.
  Voor iedereen fijne feestdagen en een gezond 2017.
  We hebben er zin in.
  Houdoeeee.

  Roulaux, Wallenberg,Dickens,Tanriver, Theunissen, Bosiers, Kun (60e Catic), Schoonbrood (70e Sadilek), Scamacca, Hattu, Konings.