22e) 1-1 Sekou Sidibe (assist: Gregory Kuisch)
    rust
    59e) 2-1 E.D.

Wedstrijdverslag:
    Roda JC bleek een lastigere horde voor PSV dan gedacht. PSV speelde tegen een gele muur. PSV had weliswaar 80% balbezit, maar de kansen waren schaars. Roda JC kwam zelfs op voorsprong na een razendsnelle counter. PSV maakte uit een vlotte aanval nog voor rust gelijk.
    Na de rust zagen de toeschouwers hetzelfde spelbeeld. PSV viel aan, Roda JC verdedigde gedisciplineerd met man en macht (net het Italiaanse Catenaccio) en loerde voortdurend op fouten van PSV. Het einde van de wedstrijd en puntverlies voor PSV naderde. Echter, bij de laatste hoekschop in de laatste minuut van de wedstrijd lachte het geluk PSV dan eindelijk toe. De scherp-aangesneden hoekschop richting de eerste paal, sloeg de Roda-goalie in eigen doel. Toch nog een verdiende overwinning, al kijkt de Roda-aanhang daar waarschijnlijk heel anders tegenaan. Volgende week de kraker tegen Willem II in Tilburg voor de beker. PSV moet winnen om de volgende ronde te bereiken. Overigens, vandaag heeft MVV met 5-0 verloren van Willem II, dus PSV is gewaarschuwd!!