3-2
17 november, 00:00
PSV A1 logo
VA FC Twente A1 logo

Weer een topper vandaag op de Herdgang. Fc Twente is vandaag de te bestrijden tegenstander. Staat ook hoog op de ranglijst en is een directe concurrent. De trainer heeft het strijdplan aan de groep verteld en nu nog uitvoeren. We beginnen goed maar toch krijgt Twente na 9 minuten (de eerste keer dat ze voor de goal komen) een kans en de 0 – 1 staat op het bord. Maar we moeten niet treuren en doorgaan. Twee minuten later staat Mohamed bij de vrije trap klaar om de bal in de zestien te brengen en daar is het Albian die de 1 – 1 binnenkopt. De eerste helft krijgen we nog diverse kansen maar de stand blijft tot de rust 1 – 1. Jammer maar het had ook zo maar 4 of 5 – 2 kunnen staan.
    Na de rust gaan we door maar het net weten we nog niet te vinden. Na tien minuten in de tweede helft is het Burak die niet de beste beslissing uit zijn carriere maakt en de bal gaat op de stip. Nr 9 weet daar wel raad mee en 1 – 2.
    Nu moeten we alles op de aanval gooien om de punten of punt in eindhoven te houden.
    Na 77 minuten weet Rai een voorzet koppend af te ronden en de 2 – 2 op het bord te zetten. Maar we willen meer. Tien minuten voor tijd is het Mo Rayhi die een solo begint en in de zestien aangekomen een ziedend schot loslaat en de “verdiende “3 – 2 op het bord zet en zo de drie punten in eindhoven houdt. (en voor hemzelf zijn de 3 ptn in het nike klassement). Mo was vandaag bij alle drie de doelpunten betrokken.
    Weer een overwinning en de kop van het klassement is nu in handen. Volgende week komt Feijenoord naar de Herdgang dus weer een echte topper.
    Net zoals een trainer wel eens op de voorbijrijdende trein moet springen moeten wij zorgen dat we nu niet van onze voortdenderende trein vallen en de punten ook volgende week pakken.