0-9
17 november, 00:00
Geldrop / Houta Bouw D1 logo
PSV D2 logo

PSV nam vanaf de aftrap het initiatief. Toch was de eerste mogelijkheid om te scoren voor Geldrop. Victor reageerde attent en voorkwam een vroege achterstand. In de zesde minuut zette Yorbe een mooie aanval op. Via een vlotte combinatie door het centrum kwam hij vrij voor de keeper en scoorde (0-1). Enkele minuten later verhinderde de lat dat door een mooie lob de voorsprong kon worden uitgebreid. Dit gebeurde wel in de twaalfde minuut. Beslan schoot vanaf de rand zestien de bal over de keeper van Geldrop in het doel (0-2). In de 15e minuut werd een vrije trap net buiten de zestien nog door de keeper van Geldrop gekeerd. Beslan reageerde alert en tikte de 0-3 binnen. Drie minuten later werd de score verder uitgebreid. Een aanval van PSV werd in eerste instantie door de verdediging van Geldrop nog gepareerd. De rebound was echter wederom voor Beslan (0-4). In de 24e minuut stak Aboubacar het middenveld over en bracht Quinn in scoringspositie. Quinn trof in tweede instantie het doel (0-5). Enkele minuten later was het weer Quinn die, omgeven door enkele spelers van Geldrop, de bal nog kon intikken (0-6). In de laatste minuut van de eerste helft werd een doeltrap van Geldrop onderschept. Met een mooie actie speelde Thijs zich vrij en schoot in (0-7).

In de tweede helft was het beeld niet anders dan de eerste helft. Een aanvallend PSV dat de tegenstander onder druk hield. Het duurde echter tot de 44e minuut voordat PSV weer echt gevaarlijk werd. Een schot op doel werd door een verdediger van Geldrop tot corner verwerkt. De corner werd door Beslan ingetikt (0-8). Drie minuten later had Geldrop een uitgelezen kans om te scoren nadat de keeper van PSV was omspeeld. De inzet werd echter van de lijn gehaald. Een mooie vrije trap in de 59e minuut werd door Mees ingetikt (0-9). Dit was ook de eindstand.

Halverwege de competitie is PSV koploper in de 2e divisie C. Met 33 punten uit 11 wedstrijden en 59 doelpunten voor en 9 tegen kunnen we terugkijken op een uitstekende eerste seizoenshelft.

Camps, Koolen, Kone, Kreekels, Sambo (Bel), Van Dijk, Van der Put, Vertessen (Mathieu), Martens, Chirino, Sagov.