Scoreverloop:
    1. Willem II D1
    17. Justin Lonwijk (assist: Huseyin Ulaman) 34. Steven Bosma (assist: Davy van den Berg) 58. Willem II D1

Verslag:
    Een altijd beladen wedstrijd tussen deze 2 kemphanen (en waarschijnlijk de 2 kampioenskandidaten in de 1e divisie B) met ook altijd relatief veel publiek.
    Vandaag kreeg het publiek 2 lessen voorgeschoteld. PSV gaf Willem II 58 minuten lang les in modern voetbal. Willem II gaf PSV 2 minuten lang les in effectiviteit. Met andere woorden, de ongeschreven voetbalwet was hier weer eens van toepassing, als je de doelpunten zelf niet maakt, dan doet dat de tegenstander wel. En aldus geschiede. Ondanks de valse start - PSV kwam al op achterstand na 24 seconden van het beginsignaal - had PSV de tegenstander helemaal in de tang, maar drukte niet door. PSV speelde gewoonweg goed en had ook veel kansen, maar liet Willem II leven. Het eenrichtingsverkeer naar het doel van Willem II werd niet beloond. Sterker nog PSV kreeg in de laatste minuut de koude douche bij de enige aanval in de 2e helft van Willem II. De uitslag was weliswaar teleurstellend (slechts 2-2), maar het spel was daarentegen zeer bemoedigend. Volgende week naar JVOZ (Zeeland/Vlissingen), dan laat PSV D1 zien het scoren niet verleerd te zijn.