1-0
17 april, 00:00
PSV D3 logo
Roda JC O12 logo

We speelden vandaag op woensdagavond tegen Roda JC. Afgelopen zaterdag hebben we heel goed gespeeld tegen VVV en dit proberen nu weer te doen. We wisten dat Roda JC een lastige tegenstander zou zijn.
    In de eerst helft waren we beter. We haalden nog niet het niveau van afgelopen zaterdag maar we kregen hier en daar wel wat mogelijkheden. Roda JC stelde daar niet veel tegenover. Als we beter zouden gaan spelen moesten we deze wedstrijd gaan winnen.
    En in de tweede helft deden we dat ook. We waren minder slordig in balbezit en kregen grotere kansen. Zo was het Mohammed Nassoh die zich op het middenveld knap vrij speelde en een steekpass gaf of Mohammed Ihattaren. Deze faalde niet voor goal. 1-0. We stonden verdiend op voorsprong. Roda JC kwam er af en toe wel uit, maar dit leidde niet tot grote kansen. Onze verdediging stond goed te spelen.
    We moesten geconcentreerd blijven om deze wedstrijd winnend af te sluiten. In de derde helft waren we niet top maar speelden de wedstrijd goed uit. Roda JC schoot een paar keer van afstand maar ze wisten het Robin niet moeilijk te maken. We wonnen met 1-0.
    Helaas hebben we vandaag niet onze beste wedstrijd gespeeld. We hebben gelukkig wel super hard gewerkt en er voor gezorgd dat de drie punten in Eindhoven bleven. Komende zaterdag spelen we nog een keer tegen Roda JC. Dit keer in Kerkrade.