2-1
17 maart, 00:00
Willem II D3 logo

Het doelvan deze wedstrijd was duidelijk. Winnen
    Verlies of gelijkspel zou betekenen dat WillemII met al hun fanatieke aanhang bij ons in de
    kantine een kompioensfeest kon houden.Dat mocht niet gebeuren
    Het was een zware wedstrijd De eerste 15 minuten speelde PSV erg goed . We kwamen al snel op 1-0 voorsprong van Junior met het hoofd.
    Vlak daarna scoorde Sven met een mooi schot van de randzestien 2-0 .
    Het zag er naar uit dat PSV de wedstrijd ging winnen maar Willem II bleef veel druk houden.
    Zo konden zij scoren uit een corner die kort werd genomen.De organisatie bij PSV was even weg.resutaat 2-1
    Daardoor bleef het een spannende wedstrijd met veel kansen aan beide kanten
    Maar toch hield PSV stand en wonnen we de wedstrijd . Hierdoor was het geen feestvoor Willem II in onze kantine
    Almet al hadden we alleen in de eerste 10 minuten goed gespeeld . Daarna lieten we her hellaas los
    Het was een spannende wedstrijd .Hopelijk dat we uit bij Willem II een betere wedstrijd spelen met uiteraard hetzelfde resultaat :winst.