0-4
16 november, 00:00
TSC D1 logo
PSV D2 logo

In het begin van de wedstrijd waren beide partijen aan elkaar gewaagd. PSV had enkele mogelijkheden om te scoren maar PSV was in deze fase van de wedstrijd nog niet nauwkeurig genoeg in de passing. Gaandeweg de eerste helft trok PSV de wedstrijd naar zich toe. TSC stond onder druk en probeerde door een counter tot score te komen. PSV had de wedstrijd echter onder controle en dat leverde in de 25e minuut de voorsprong op door een schitterende combinatie door het hart van de verdediging van TSC. Djurre paste de bal naar Jeremy die de bal op de in lopende Amin kaatste. Amin schoot de bal in de verre hoek binnen 0-1. PSV hield TSC onder druk maar kreeg in de eerste helft geen uitgespeelde kansen meer.

In de tweede helft ging PSV op dezelfde voet verder. TSC probeerde PSV meer onder druk te zetten maar PSV kwam er telkens heel goed uit. PSV had in het eerste gedeelte van de tweede helft enkele mogelijkheden om te scoren maar deze werden niet benut. De verdediging van PSV stond goed zodat TSC geen mogelijkheden kreeg om ook maar in de buurt van de PSV-goal te komen. Het duurde tot de 50e minuut voordat PSV de wedstrijd op slot gooide. Heritier ontfutselde een verdediger van TSC de bal. Met een korte sprint liep hij zich vrij en schoot de bal in de verre hoek binnen, 0-2. Vijf minuten later wist PSV de score verder uit te breiden. Door een steekbal van Djurre kwam Genrich vrij voor de keeper en hij schoot de bal in de verre hoek, 0-3. In de laatste minuut werd een uittrap van een verdediger van TSC door Genrich onderschept. De bal kwam in de voeten van Jeremy die de 0-4 binnen schoot. In blessuretijd kreeg PSV nog enkele mogelijkheden om te scoren. Een drietal schoten werd echter door de keeper van TSC uit het doel gewerkt zodat de eindstand 0-4 werd.

Verhoeven (Strijbosch), Cox, Lonwijk (Bora Deyonge), De Schutter, J. Munsters (Verschut), Tielemans (N. Munsters/Tielemans), Bora Deyonge (Sillé), Doudah, Antonisse, Nassoh, Van der Burgt.