2-0
16 november, 00:00
Helmond Sport U12 logo

Vandaag speelden we tegen de koploper van onze competitie, Helmond Sport. Gioele en Joris deden met de E jeugd mee en Niek en Tijn kwamen ons vanuit de E versterken.
    We begonnen sterk aan de wedstijd en waren heer en meester op het veld. Helaas konden we geen kansen creëren. 0-0.
    Ook in de tweede helft hadden we het beste van het spel. Helmond Sport zakte in op eigen helft en durfde geen druk te zetten. Uit een corner kwamen we onverdiend op achterstand. Kevin redde eerst nog knap maar in de rebound was hij kansloos. 1-0.
    In de derde helft bleven we ons spel spelen. Via Martijn en Joey werden we gevaarlijk voor de goal van Helmond. Helaas kreeg Helmond ook kansen en hier wisten ze er één van te benutten. 2-0.
    We hebben vandaag goed gespeeld. We waren vooral in de eerste helft superieur, het is jammer dat we onszelf niet belonen. Volgende week staat er nog geen wedstrijd op de planning.