0-7
16 september, 00:00
UNA F1 logo
PSV F1 logo

Op een mooie zaterdagochtend al vroeg in het seizoen de eerste topper voor de F1 tegen het ook nog ongeslagen UNA. Hoewel PSV in de eerste helft veel sterker was, werd het overwicht niet in doelpunten uitgedrukt: ruststand 0-1 door Jeroen na een prachtige solo. In de tweede helft werd het goede spel ook beloond met doelpunten. Jeroen kopieerde zijn eerste doelpunt twee keer en scoorde 0-2 en 0-3. Gio maakte de 0-4 en Ertem kopte vervolgens mooi de 0-5 binnen uit een corner van Gio. De 0-6 was weer van Gio na een mooie pass van Roel en Zohir zette de 0-7 eindstand op het scorebord. Zo werd concurrent UNA voorlopig uitgeschakeld en gaat PSV F1 na 3 wedsrtijden alleen aan kop. De keepers Ieke en Aaron hielden met hun steeds sterkere verdediging voor de tweede keer op rij de nul.