5-0
16 maart, 00:00
PSV D2 logo
TSC D1 logo

PSV begon scherp aan de wedstrijd en dit leverde in de eerste drie minuten al twee mogelijkheden op. Beide mogelijkheden werden niet benut omdat de bal zonder overtuiging werd ingeschoten. PSV hield TSC echter onder druk en dit leverde diverse mogelijkheden op. Het duurde echter tot de 16e minuut totdat PSV op voorsprong kwam. Dani speelde met een schitterende steekbal Shurandy vrij. Zijn voorzet werd door Thijs ingetikt, 1-0. TSC probeerde de laatste 10 minuten van de eerste helft verder van de goal af te spelen. PSV kreeg hierdoor meer ruimte. In de 29e minuut leverde dit ook een goal op. Een scherpe voorzet van Shurandy ging over de goalie van TSC en belandde zo in de goal, 2-0. Dit was ook de ruststand.

PSV nam bij aanvang van de tweede helft direct weer het initiatief. In het begin van de tweede helft passeerde een sterk opkomende Mohamed enkele TSC-spelers. Zijn schot ging rakelings over. Enkele minuten later werd een voorzet, na een aanval over rechts, naast gekopt. PSV hield TSV voortdurend onder druk en TSC beperkte zich in deze fase van de wedstrijd alleen tot verdedigen. PSV wist vooralsnog de score niet uit te breiden. Diverse schoten gingen voorlangs of werden door de keeper van TSC gekeerd. Zoals vaker dit seizoen werd er in de laatste minuten van de wedstrijd nog volop gescoord. In de 57e minuut dribbelde Dennis het middenveld op. Zijn pegel van ruim 25 meter liet de keeper van TSC kansloos, 3-0. Twee minuten later werd een aanval over rechts door Beslan ingetikt, 4-0. In de laatste minuut slalomde Mohamed door de verdediging van TSC. De bal kwam voor de voeten van Dani die de 5-0 binnen tikte.

PSV speelde wederom een sterke wedstrijd. PSV had de gehele wedstrijd het initiatief en door geduldig te blijven voetballen werd uiteindelijk een ruime en verdiende overwinning behaald.

Camps (Verhoeven), Vos (Kreekels (Sambo)), Kone, Koolen (Vos) , Bel (Van Dijk), Martens, Timan (Mathieu), Mathieu (Van der Put), Van Dijk (Ihattaren), Sambo (Sagov),Chirino.