0-7
16 februari, 00:00
JVOZ D2 logo
PSV D2 logo

PSV nam het initiatief vanaf het begin van de wedstrijd. Het veldoverwicht werd niet uitgedrukt in doelpunten omdat de laatste pass of de afwerking niet nauwkeurig genoeg was. JVOZ probeerde halverwege de eerste helft onder de druk van PSV uit te komen. Enkele aanvallen van JVOZ werden echter door de PSV-defensie onderschept. PSV voerde de druk op en dit leidde in de 29e minuut tot een doelpunt. Een mooie pass van Mees bracht Yorbe in een kansrijke positie. Hij omspeelde de keeper en schoot in, 0-1. Eén minuut later werd de scoorde verdubbeld. Een voorzet van Dennis, na een demarrage van hem via de linkerkant van het veld, werd door Yorbe ingekopt. 0-2.

In de tweede helft speelde PSV heel sterk. PSV gaf JVOZ nauwelijks kans om op adem te komen. In de 34e minuut schoot Thijs hard en hoog in, na een mooie steekbal van Mathijs, 0-3. Enkele minuten later werd Thijs onderuit gehaald binnen de zestien. Damian schoot de strafschop onberispelijk binnen, 0-4. In de 50e minuut kreeg JVOZ een grote kans, na een fout in de PSV-defensie, om een tegendoelpunt te maken. Deze kans werd echter niet benut. In de laatste vijf minuten van de wedstrijd werd de score nog fors uitgebreid. Een voorzet van Jochem na een actie van hem over links werd door Yorbe ingetikt, 0-5. Een mooie combinatie tussen Thijs en Jochem werd door Jochem diagonaal ingeschoten, 0-6. In de laatste minuut kreeg JVOZ de bal niet uit de eigen doelmond waarna Thijs intikte, 0-7.

Camps (Derksen), Koolen (Vos), Kreekels, Vos (Kone), Sambo (Martens), Timan (Mathieu), Sagov (Vertessen), Van Dijk, Vertessen (Chirino), Mathieu (Van der Put), Bel (Sambo).