7-1
16 februari, 00:00
NEC D4 logo

PSV D3 had een prima start tegen NEC D4. Uit een vrije trap van Jasper van Heertum scoorde Luc Segers de 1-0. Een paar minuten later stond Luc Segers aan de basis van het tweede doelpunt. Hij werd diepgestuurd en legde de bal goed af op Emilio Prieto y Gorgoz die de 2-0 scoorde. NEC D4 kwam nog even terug door een doelpunt van Kenneth Paal. Maar na de rust ging de PSV-machine beter lopen en werden de kansen benut. Pim Messing scoort PSV's derde en even later maakt Daan Winter er 4-1 van. De score loopt nog verder op door de tweede treffer van Emilio Prieto y Gorgoz en doelpunten van Taoufiq Naciri en Jasper Nuininga. Complimenten zijn er uiteraard ook voor de verdediging die enkele malen goed handelend optrad bij een uitval van NEC. Door deze overwinning komt PSV D3 weer dichter bij de top drie.