3-0
16 februari, 00:00
PSV B1 logo
ADO Den Haag B1 logo

PSV B1 speelde zaterdag de competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag. Na de bekernederlaag tegen FC Twente/Heracles B2 en de verliespartij tegen RKC Waalwijk vorige week, was PSV B1 gebrand om een goed resultaat te boeken. PSV startte daarom fel aan de wedstrijd. Al in de tweede minuut leverde dat resultaat op. Josemar Makiavala opende de score namens PSV. De Eindhovense ploeg bleef drukken en dat leidde tot vele kansen. Telkens stond echter de Haagse doelman of een verdediger in de weg. Voor rust werd het toch nog 2-0 toen Gianluca Maria goed wegdraaide bij zijn verdediger nadat hij weggestuurd werd vanaf het middenveld. De spits schoot koel binnen. Na rust zakte het spel wat in en kreeg ADO ook af en toe wat kansen. International Ciftci was enkele malen dicht bij de aansluitingstreffer. Halverwege de tweede helft gooide Marco Ospitalieri de wedstrijd echter op slot door de 3-0 te scoren. PSV staat door deze overwinning op een vierde plaats, op zes punten achterstand van koploper Ajax.