1-12
15 december, 00:00
Vitesse D3 logo

Een oefenwedstrijd tegen Vitesse D3 stond vandaag op ons programma. Een leuke meetpunt omdat we nu spelen tegen leeftijdsgenootjes.
    Vanaf de eerste minuut was duidelijk dat we een stuk beter waren. We kregen al snel kansen via Jur, Mohamed-Amine Ihattaren en Heritier. Laatsgenoemde raakte de paal. Mohamed Ihattaren scoorde de verdiende 0-1 na tien minuten spelen. Hij passeerde twee spelers en schoot daarna de bal prachtig in de kruising. Helaas scoorde Vitesse snel 1-1. Ze schoten voor het eerst op doel en het was meteen raak. In de rust spraken we af om rustig te blijven voetballen, dan kwamen de goals vanzelf.
    En in de tweede helft gebeurde dit ook. Jeremy scoorde de bevrijdende 2-1 na een paar minuten. Daarna waren we niet meer te stoppen. Mohamed Ihattaren scoorde maar liefst 4 keer, Djurre maakte een penalty en Nigel scoorde uit een corner. De ruststand was 1-8. Peter en Robin, de keepers, hebben de bal niet aangeraakt.
    In de derde helft gingen we rustig verder met doelpunten maken. Al onze spelers wilden graag scoren en hierdoor werd het erg druk voor de goal van Vitesse. Jur, Mohamed Nassoh, Thomas en Genrich wisten het net nog te bollen. Eindstand: 1-12.
    Vandaag hebben we gemakkelijk gewonnen. We hebben ons niveau gehaald en daardoor hebben we Vitesse van de mat gespeeld. Nu volgt de winterstop en op 12 januari starten we weer met een oefenwedstrijd tegen RCS D1. Wij, van PSV D3, wensen iedereen hele fijne dagen en een sportief en succesvol 2013.