15 december, 00:00
FC Twente D2 logo
PSV D2 logo

Deze wedstrijd is gespeeld in drie periodes van 25 minuten.
    Vanaf het begin kon je zien dat beide partijen de wedstrijd zijn ingegaan met aanvallende intenties. Het was in de eerste periode een gelijk opgaande wedstrijd waarbij PSV wel de beste mogelijkheden had om te scoren. In het eerste kwartier werden enkele doelrijpe kansen niet benut. Dit gebeurde wel in de 23e minuut. Een aanval over rechts kwam in de voeten van Shurandy. Zijn schot werd in eerste instantie nog gekeerd door de keeper van FC Twente. In tweede instantie was de keeper van FC Twente kansloos op het schot van Shurandy (0-1).
    PSV probeerde in de tweede periode FC Twente meer onder druk te zetten. De eerste mogelijkheid was een afstandsschot van Jochem van ongeveer 16 meter. De bal kwam echter tegen de paal. Enkele minuten later werd de score wel uitgebreid. In de 32e minuut kwam de bal door een fout in de verdediging van FC Twente voor de voeten van Quinn. Hij kwam hierdoor vrij voor de keeper en schoot onberispelijk binnen (0-2). FC Twente nam daarna het initiatief in de wedstrijd. Een snelle combinatie door het hart van de verdediging van PSV werd door een speler van FC Twente hard ingeschoten. Jeffrey pareerde de bal en belette dat FC Twente de aansluitingstreffer maakte.
    In de 62e minuut kwam de aansluitingstreffer er wel. Na een mooie aanval van FC Twente werd de bal door de verdedigers van PSV niet goed weggewerkt. Een speler van FC Twente benutte deze kans (1-2). Lang kon FC Twente hiervan niet genieten. Twee minuten later speelde Yorbe zich aan de linkerkant van het veld met een mooie actie vrij. Zijn voorzet werd door Beslan ingetikt (1-3). In de 69e minuut vergrootte PSV de voorsprong. Een mooie, snelle combinatie over links tussen Quinn en Yorbe werd door Beslan ingetikt (1-4). De resterende tijd ging het spel op en neer zonder dat dit nog mogelijkheden om te scoren opleverde.
    Dit was een nuttige oefenwedstrijd. Beide teams hebben er een aantrekkelijke wedstrijd van gemaakt.

Camps (Derksen), Kone (Kreekels), Kreekels (Koolen), Sambo (Sagov), Bel, Van der Put (Sambo), Vertessen (Chirino), Mathieu (Timan), Martens (Vertessen), Timan (Van Dijk), Vos.