1-4
15 november, 00:00
Brabant United O13 logo

In de eerste 15 minuten was het een gelijk opgaande wedstrijd. PSV was in deze fase van de wedstrijd slordig in de passing en liep daardoor onnodig veel balverlies op. Beide keepers hadden het rustig want er werden geen kansen gecreƫerd. PSV opende de score in de 19e minuut uit een vrije trap vanaf de punt van het strafschopgebied. Mohamed schoot de bal in de korte hoek en de keeper Brabant United keerde de bal in eerste instantie. Jeremy reageerde alert en tikte de rebound binnen 0-1. Enkele minuten later was het Luuk die vanaf de punt van het strafschopgebied aan de andere kant van het strafschopgebied een vrije trap mocht nemen. Ook deze vrije trap werd in de korte hoek ingeschoten maar met een mooie redding haalde de goalie van Brabant United de bal uit de hoek. PSV werd gretiger en zette de thuisclub vast op eigen helft. In de laatste vijf minuten van de eerste helft kreeg PSV daardoor nog enkele mogelijkheden. Een schot van Mathijs vanaf de rand van het strafschopgebied kwam hard tegen de paal en een kopbal van Jayden ging net naast het doel. Gescoord werd er echter niet meer zodat de ruststand 0-1 was.

PSV begon fel aan de tweede helft en vanaf de aftrap had PSV direct de mogelijkheid om de score op te voeren maar deze mogelijkheid werd niet benut. Enkele minuten later kwam Heritier vrij voor de keeper na een mooie diepe bal van Nigel. De inzet van Heritier werd door de keeper gepareerd. PSV drong Brabant United verder terug. In de 46e minuut kreeg Jur daardoor een mogelijkheid om de score te verdubbelen maar ook zijn inzet werd door de keeper van Brabant United gepareerd. PSV was nu de bovenliggende partij en Brabant United kwam er nog sporadisch uit. In de 48e minuut wist PSV dan toch de score te verdubbelen. Een uittrap van de keeper van Brabant United kwam in de voeten van Jayden. Deze kans liet hij niet onbenut en scoorde de 0-2. Twee minuten was het wederom Jayden die met een kopbal de 0-3 aantekende uit een corner van Djurre. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. In de laatste minuut van de wedstrijd wist Brabant United nog te scoren. Na een aanval over rechts werd de bal gemakkelijk binnen getikt 1-3. Ver in blessuretijd was het Mohamed die de 1-4 scoorde. Na een actie in het strafschopgebied schoot hij de bal in de korte hoek hard binnen. Dit was ook de eindstand.

Met deze overwinning is PSV de winnaar geworden in deze bekerpoule.

Strijbosch (Verhoeven), Cox, Lonwijk, De Schutter (J. Munsters), Van der Burgt (Verschut), Tielemans, Nassoh, J. Munsters (Bora Deyonge), Clabbers, Braaf (Antonisse), Antonisse (Doudah).