15 september, 00:00
PSV D2 logo
JVOZ D2 logo

Dani Mathieu(’26), Quinn Chirino(’34), Beslan Sagov(’56), Jochem van Dijk(’59)

In de eerste helft was het nog lastig door de verdediging van JVOZ heen te komen. In de tweede helft werd echter zuiverder gespeeld, waarna een terechte 4-0 overwinning werd behaald.

Na 2 wedstrijden stond JVOZ met 6 punten en een goed doelsaldo op de eerste plek. Voor de spelers van PSV een motivatie om feller te starten dan in de laatste twee wedstrijden. Aan inzet ontbrak het deze keer zeker niet. Wel was het slordig spel in de eerste helft dat tot veel onnodig balverlies leidde. In de tweede helft was het spel beter verzorgd en had JVOZ helemaal niets meer in te brengen tegen het sterk spelend PSV. Via enkele mooie doelpunten werd een 4-0 eindscore behaald.

Verhoeven, Kreekels (Koolen), Kone, Bel, Sambo (de Schutter), vd Put (Timan), Vos (van Dijk), Mathieu, Sagov, Vertessen, Martens (Chirino).