15 september, 00:00
FC Den Bosch O.14 logo
PSV C2 logo

Lokatie: FC Den Bosch Opl. en Trainingscomplex
    Prima wedstrijd van PSV C2. Ondanks de laatste plaats van Den Bosch toch de nodige weerstand gekregen.

Een kwalitatief beter PSV die behoorlijk veel kansen wist te creƫren in de eerste helft. Hier werd helaas wat slordig mee omgesprongen. Toch wist Yasin Aalillou, die overigens een prima wedstrijd speelde, de score te openen na een mooie steekbal van Cody Gakpo. Snel na de openingstreffer wist Cody Gakpo een uitstekende individuele actie succesvol af te ronden. Verdedigend kwamen we niet in de problemen zodat we met een 0-2 tussenstand de rust in gingen.

Na een moeizaam begin in de tweede helft wist PSV nog 2 keer te scoren. Een prima voorzet van Aalillou werd prima afgerond door Amar Catic. Ook wist James Fofana , na een assist van Cody Gakpo,een prima aanval succesvol af te ronden. Eindstand 1-4.

Vonk, van Breemen, Fofana, Obispo, Van Hove, Wallenburg, Schoonbrood, Lonwijk, Gakpo, Catic, Aalillou.

Ingevallen: Evenepoel voor Lonwijk.