PSV A1 logo

Lokatie: De Aftrap
    Opstelling: Bertrams, Kardes,Hermannsson, de Wijs, Heesakkers, Noor, Sanoh (65ste van Vlerken), Leemans, Antonio, Vloet, Rayhi.

Oh Oh Den Haag, zo begint t liedje, maar vandaag had het ook kunnen heten Oh Oh PSV. Den Haag uit, altijd lastig, daar waar het altijd waait ook bij mooi weer maar wat wil je ook in de stad waar het beleid van Nederland wordt bepaald en men met alle winden meewaait.

De wedstrijd begon op tijd en de eerste 25 minuten gaat het spel op en neer en zijn er eigenlijk weinig kansen. In de 28ste minuut krijgen we een vrije trap en Clint knalt de bal richting bovenhoek maar met een geweldige safe weet de keeper de bal tot corner te verwerken. We komen langzaam op stoom. Zo ook Mohames Rayhi. In de 40ste minuut komt er een plotselinge windvlaag opzetten en Mo komt in de zestien ten val. De scheids had duidelijk iets anders gezien en Mo kreeg zijn tweede gele kaart en de douche kon worden aangezet. En zie met tien tegen elf leek het warempel beter te gaan. Logisch eigenlijk want er komt meer ruimte op t veld.

En dan in de 45ste minuut een snelle aanval over links en moussa zet voor en uit deze voorzet schiet Geraldo de 0 – 1 tegen het net. Hehe, bijna rust en een mooie stand om te gaan rusten. Maar ADO mag nog aftrappen en jawel, de ruststand is 1 – 1.

De speech in de rust komt dus ook. Na de rust willen we doorgaan op de ingeslagen weg. En in de 53ste minuut krijgen we een strafschop en we staan weer voor, 1 – 2 en nog steeds tien tegen elf. Een kleine tien minuten houden we de stand zo en dan ziet de scheids op de rand van de zestien een handsbal en legt de bal op de stip. ADO mag nu van elf meter een poging wagen. Maar voor die genomen wordt ziet de scheids nog iets anders en de douche kan weer aangezet worden en we staan nu elf tegen negen. De pingel verdwijnt in het doel. We geven de moed niet op en ADO helpt ons en even later is de stand tien tegen elf.

In het scoreverloop komt geen verandering meer. Maar wat is het zuur. Als je drie punten in handen hebt en uiteindelijk maar met een punt naar huis gaat. De koppositie is voorlopig even uit beeld maar de achterstand is ook weer met een wedstrijd in te halen. Dus niet getreurd. Volgende week tegen Sparta moet het dan maar gebeuren. Maar Oh Oh PSV wat hebben we vandaag een kans gehad.