PSV F1 - RKVVO F1

 1. zaterdag 15 september 00:00

  De Uitslag


 2. Regelmatige zege F1

  Vandaag stond voor F1 de thuiswedstrijd tegen RKVVO op het programma. Deze tegenstander had ook beide eerste wedstrijden gewonnen. Een heuse topper dus!
  Onder prima omstandigheden (lekker zonnetje, nat veld) was het snel duidelijk dat deze tegenstander fysiek wat sterker was dan de eerdere tegenstanders deze competitie. Een monsteruitslag zat er deze keer zeker niet in. Zeker niet met de wetenschap dat Armando (geblesseerd) en Cody (PSV E2) niet meededen.
  In het begin was het vooral Ruud die met zijn gedribbel voor het meeste gevaar zorgde. Hij was echter een beetje ongelukkig in de afronding.
  Het was James die deze week de wedstrijd open brak. Een geweldige solo bekroonde hij met een "tikkie breed" die door Luc werd afgerond. Het verzet was meteen gebroken.
  Een schot van Ruud werd door de keeper niet goed verwerkt en daarvan profiteerde Jordan meteen: 2-0
  Robin kreeg de smaak even goed te pakken. Eerst een weergaloze sleepbeweging op de achterlijn met het overzicht om James de 3-0 te laten scoren, en vervolgens een groot aantal passeerbewegingen achter elkaar om zelf de 4-0 te scoren. Merijn moest 1x handelend optreden, maar het lage schot werd prima verwerkt.
  Net voor rust scoorde Ruud met een droge knal de 5-0.
  De tweede helft verliep iets minder soepel. De acties waren er wel, maar telkens liep het vast op de RKVVO-muur. Het was Baggio die als enige nog wist te scoren. Hij haalde verwoestend uit nadat de bal via de paal na een actie van Jordan was teruggekomen. Dat RKVVO niet tegen scoorde had te maken met een prima redding van Pepijn die met zijn vingertoppen de bal tegen de paal kon duwen.
  Eindstand 6-0.

  Verslag met dank aan Peter Verhoeven