2-0
15 september, 00:00
PSV D1 logo
NAC D1 logo

Voorafgaand aan de wedstrijd PSV D1 tegen NAC D1, werd techniektrainer Pepijn Lijnders, die inmiddels is vertrokken naar FC Porto, door de jongens van PSV D1 bedankt voor alle techniektrainingen en de wijze lessen die hij onze jongens de afgelopen jaren heeft gegeven. We wensen Pepijn heel veel succes in Portugal en we hopen hem nog regelmatig op De Hergang te mogen begroeten.
    PSV D1 begon sterk tegen een verdedigend ingesteld NAC D1. Endy Opoku Bernadina werd steeds goed aangespeeld en hij was voortdurend dreigend richting de goal van NAC. In de vijftiende minuut werd Endy wederom goed aangespeeld door Jorrit Hendrix en ditmaal rondde Endy deze mooie aanval trefzeker af. Kort daarop was het Michael Maria die zich mooi vrijspeelde aan de linkerkant van het veld en een dito voorzet afleverde, waaruit Endy met zijn hoofd de 2-0 scoorde.
    Na de rust probeerde NAC wel meer aanvallend te spelen, maar onze verdediging onder aanvoering van Sam Schuite stond als een huis, waardoor NAC niet één echte kans op een tegendoelpunt kon creëren.
    Aanvallend kon PSV in de tweede helft geen vuist meer maken, waardoor in de 2-0 stand geen verandering meer kwam.
    Spelers, trainer, begeleiders en verzorgster Claudia (allias The Beast) gefeliciteerd met deze derde overwinning uit drie wedstrijden.
    Volgende week veel succes tegen Willem II uit (altijd lastig…).