2-2
15 maart, 00:00
Willem II/RKC D2 logo
PSV D2 logo

Willem II/RKC kwam sterk uit de startblokken en scoorde al in de derde minuut. Een schot vanaf de rand van de zestien werd hoog in het doel geschoten, 1-0. PSV was niet van slag van dit snelle tegendoelpunt en probeerde voetballend de wedstrijd te bepalen. Dit leverde PSV veel balbezit op maar PSV kon in dit deel van de wedstrijd geen gevaar stichten. Willem II/RKC probeerde via snelle uitvallen PSV te verschalken. Deze uitvallen zorgden enkele keren voor dreiging maar er werd hierdoor niet gescoord. De thuisclub kon de score wel uitbreiden door een vrije trap in de 25e minuut. Van ruim 25 meter werd de vrije trap hard en hoog ingeschoten, 2-0. Enkele minuten later was het wederom de thuisclub die een scoremogelijkheid had. De inzet werd echter door Robin gekeerd en in de rebound werd de bal naast geschoten. In de 27e minuut kreeg Willem II/RKC wederom een kans na een steekbal door het centrum van de verdediging van PSV. De bal werd echter net naast getikt. PSV besefte dat het een tandje bij moest schakelen. Dit leverde één minuut voor rust direct de aansluitingstreffer op. Mohamed omspeelde aan de rechterkant van het veld enkele tegenstanders. Zijn voorzet werd door Jeremy ingeschoten 2-1. Dit was ook de ruststand.

Na rust ging PSV op dezelfde voet verder zoals ze de eerste helft waren geëindigd. Toch was het de thuisclub die de eerste mogelijkheid kreeg na een diepe bal op een voorhoedespeler van Willem II/RKC. Zijn schot werd echter door de goed uitkomende Peter gekeerd. PSV ging op zoek naar de gelijkmaker en de thuisclub loerde op de counter. PSV had veldoverwicht en in de 49e minuut kwam dan uiteindelijk de verdiende gelijkmaker. Een aanval via diverse PSV-spelers kwam uiteindelijk bij Mo. Mo omspeelde de linksback en vanaf de rand van het strafschopgebied schoot hij de bal met links hoog in het doel, 2-2. PSV ging daarna vol op de aanval maar PSV creëerde nauwelijks kansen. In de voorlaatste minuut probeerde Jeremy met een mooie omhaal te scoren maar de bal ging rakelings over. In de laatste minuut scoorde Jur uiteindelijk toch maar het doelpunt werd door de scheidsrechter ten onrechte afgekeurd. De eindstand was dan ook 2-2.

Verhoeven (Strijbosch), Cox (Bora Deyonge), Lonwijk, De Schutter, J. Munsters (Verschut), Tielemans (Van der Burgt), Nassoh, Verschut (N. Munsters), Clabbers (Sillé), Antonisse, Doudah (Clabbers).