2-4
15 maart, 00:00
Spartaan `20 C1 logo
PSV C1 logo

In een matige, van PSV - zijde gespeelde wedstrijd, met name in de eerste helft, heeft PSV C1 in Rotterdam, dan toch drie punten weggehaald.
    Het was vrij rommelig en het was net net of onze jongens niet bij de les waren, coach Mart van Duren moest constant proberen de jongens scherp te krijgen en te houden. In de 8e minuut was het toch PSV dat de score opende, door een doelpunt van Anthony van de Hurk met assist van Okan Kose. In de 30e minuut werd het 1-1 door slordig uitverdedigen van PSV. Meteen na de rust, in de 40e minuut, was PSV nog steeds niet bij de les en werd het 2-1 voor Spartaan '20, ivm het slecht dichtklappen van de buitenspelval. Na wat omzettingen in de personele sfeer kreeg PSV meer vat op de wedstrijd en werd het in de 45e minuut 2-2 door Jorda, vijf minuten later was het weer Jorda, na goed voorbereidend werk van Memphis, die er 2-3 van maakte. In de laatste fase van de wedstrijd maakte Tufan er nog 2-4, na een goed genomen penalty ivm hands van een van de verdedigers van de Spartaan '20, die er met rood af moest. Al met al een zwaar bevochten zege, maar weer drie punten erbij, op weg naar een eventueel kampioenschap. Saillant detail; een paar minuten voor het einde werd keeper Laurens van Leuken vervangen door Nigel Bertams, die na ruim vijf maanden blessureleed zijn rentree maakte in PSV C1.

1. Laurens, 2.Nick, 3.Dennis, 4. Zeki, 5.Sam, 6.Guido, 7. Nabiu, 8. Tufan, 9. Anthony, 10. Jorda, 11.Okan.
    Ingevallen : Nigel, Jannik, Memphis, Willem