4-2
15 februari, 00:00
PSV D2 logo
JEKA D1 logo

PSV begon sterk aan de wedstrijd en drukte JEKA direct in de verdediging. Er werden in de eerste tien minuten van de wedstrijd door PSV al enkele mogelijkheden gecreëerd maar er werd niet gescoord. De eerste echte scoringskans kwam in de 15e minuut uit een corner. De bal werd maar net naast het doel getikt. In deze fase van de wedstrijd was het wachten op een doelpunt. In de 19e minuut kwam dan ook, met enig fortuin, de verdiende treffer. Een schot van Joep van net buiten het strafschopgebied ging via de lat en de rug van de keeper van JEKA in het doel 1-0. Twee minuten later was het weer raak. Jeremy slalomde door de verdediging van JEKA waarna hij beheerst inschoot, 2-0. Aangezien PSV op dat moment veel sterker was, leek het erop dat de wedstrijd was gespeeld. PSV had in deze fase van de wedstrijd een groot veldoverwicht en JEKA kwam er slechts een enkele keer uit zonder echt gevaarlijk te worden. PSV kon het veldoverwicht in het resterende gedeelte van de eerste helft niet tot uitdrukking brengen in meer doelpunten zodat de ruststand 2-0 was.

In het begin van de tweede helft leek het erop dat PSV op dezelfde voet verder ging. Al vrij snel verslapte PSV en JEKA kon via snelle uitvallen meerdere malen gevaarlijk worden. In de 40e minuut leverde dat een doelpunt op voor JEKA. Een voorzet vanaf links werd door een speler van JEKA mooi achter Peter getikt, 2-1. Voor PSV was dit niet het sein om het goede spel van de eerste helft weer op te pakken. PSV bleef slordig voetballen en leed te vaak onnodig balverlies. JEKA kon daardoor wederom scoren door balverlies op het middenveld. Vanaf de rand van het strafschopgebied werd de bal strak in de verre hoek geschoten, 2-2. Door deze twee doelpunten kreeg JEKA meer vertrouwen. PSV was echter ook wakker geschud en ging de druk op de JEKA-defensie weer opvoeren. In de 52e minuut leverde dit wederom de voorsprong op na een actie van Jeremy in het strafschopgebied van JEKA. Zijn voorzet werd vervolgens door Jur ingetikt 3-2. PSV hield het initiatief en drie minuten voor tijd leverde dit wederom een doelpunt op. Nigel stak vanuit de achterste linie het veld over en speelde Jeremy aan. Jeremy omspeelde een verdediger van JEKA die vervolgens met een sliding Jeremy binnen het strafschopgebied naar de grond werkte. De bal ging terecht op de stip. Jeremy schoot vervolgens de bal binnen 4-2. In de laatste minuut probeerde Mohamed van afstand de keeper van JEKA te verschalken. Zijn schot ging echter net naast zodat de eindstand 4-2 was.

Verhoeven (Strijbosch), N. Munsters (Cox), Cox (Lonwijk), De Schutter (Tielemans), Verschut, Tielemans (Nassoh), Doudah (Antonisse), J. Munsters, Antonisse (Bora Deyonge), Clabbers, Sillé.