2-4
14 december, 00:00
VVV Venlo U12 logo

VVV was vandaag onze tegenstander. Om 12.30 uur trapten we af in stadion de Koel. Er waren geen wijzigingen wat betreft spelers.
    In de eerste helft kwamen we op 1-0 achterstand door een vrije trap. Maar een paar minuten later scoorden we de 1-1. Mylian schoot een vrije trap op de lat en Tim wist de rebound binnen te schieten.
    In de tweede helft kwamen we op achterstand. 2-1. De mouwen werden opgestroopt en we moesten voor de punten gaan knokken. En met resultaat. 2-2 via Joris.
    In de laatste helft wilden we deze wedstrijd gaan winnen. We werden steeds sterker en we wisten twee keer te scoren. Joey en Gioele maakt er 4-2 van. Een mooie, terechte overwinning.
    Dit was de laatste wedstrijd van 2013. We gaan met een goed gevoel de winterstop in. PSV D3 wenst iedereen een fijne kerst en een sportief 2014!