2-0
14 december, 00:00
PSV C2 logo
MVV O14 logo

De laatste wedstrijd van deze 1e halve competitie is een thuiswedstrijd tegen MVV.
    We zijn al geplaatst bij de eerste zes voor de tweede competitiehelft, maar als we vandaag drie punten halen is er nog een kans dat we op de 1e plaats eindigen.

Remco, Benji, Gregory en Pepijn zijn aangesloten bij de C1

Er wordt gespeeld op een erg nat en zwaar veld, wat het spel niet ten gunste zal komen.
    De eerste helft gaat voorbij zonder noemenswaardige hoogtepunten. Beide trainers hebben de rust hard nodig om de puntjes op de i te zetten.
    In de tweede helft laat PSV zien dat het toch de betere ploeg is, door twee keer te scoren.
    De 1-0 is binnen getikt door Vince, en de 2-0 een prachtige kopbal van Tijn.
    Weer blijkt dat PSV een solide ploeg heeft, waartegen het moeilijk scoren is en die zelf altijd wel het net weet te vinden, ook als er eens een keertje niet het beste voetbal gespeeld wordt.
    Doordat Feyenoord dit weekend ook zijn wedstrijd wint blijven we steken op de 2e plaats van de ranglijst met slechts één punt achterstand.
    Maar met de volgende cijfers kunnen we terugkijken op een goede eerste competitieronde: 12 wedstrijden gespeeld, 29 punten, 29 doelpunten voor en 9 doelpunten tegen.
    Nu een paar weken rust, en dan op naar de tweede competitiehelft waarin we ons met de zes beste ploegen uit het noorden kunnen gaan meten.