0-8
14 december, 00:00
Hardinxveld D1 logo
PSV D2 logo

PSV begon goed aan de wedstrijd en binnen enkele minuten was er al een opgelegde kans na een mooie actie van Jur. Hij omspeelde een speler van Hardinxveld en legde de bal terug op Genrich. Genrich schoot de bal tegen de lat. PSV ging goed door en een volgende inzet van PSV werd door de keeper van Hardinxveld over het doel getikt. De daaropvolgende corner van Mohamed werd door Nigel ingekopt 0-1. PSV drukte Hardinxveld verder in de verdediging en dit leverde in de 14e minuut de volgende treffer op. Een verkeerde uittrap van de keeper van Hardinxveld werd door Jeremy onderschept. Jeremy schoot daarna zelf de 0-2 binnen. PSV hield het veldoverwicht en Hardinxveld kwam sporadisch tot een aanval. In de 23e minuut speelde Mohamed na een mooie slalom de bal naar Genrich. De voorzet van Genrich ging aan alles en iedereen voorbij. Vervolgens kreeg Jeremy de bal en zijn voorzet kwam in de voeten van Genrich. Genrich omspeelde de keeper en schoot de 0-3 binnen. Vlak voor rust scoorde PSV wederom. Een laag genomen corner door Djurre kwam in de voeten van Heritier. Met diverse schijnbewegingen zette hij de verdedigers van Hardinxveld op het verkeerde been en schoot de 0-4 binnen. Dit was dan ook de ruststand.

PSV begon sterk aan de tweede helft en binnen vier minuten had PSV twee doelpunten gescoord. In de 32e minuut had Jeremy een mooie actie aan de achterlijn waarbij hij twee verdedigers uitspeelde. Vervolgens speelde hij de bal terug op Jur die de bal in het dak van het doel schoot 0-5. Twee minuten later was het Jeremy die van buiten het zestienmetergebied hoog in het doel schoot, 0-6. PSV ging daarna nog meer in de aanval maar daardoor werden juist de ruimtes erg klein. Hierdoor werden er nog nauwelijks echte kansen gecreëerd. Telkens liep de aanval stuk doordat op het laatste moment een verdediger van Hardinxveld de bal nog weg kon werken. In de 54e minuut lukte het PSV dan wel om nog een keer te scoren uit een vrije trap. Heritier trapte de vrije trap van ruim 18 meter via de onderkant van de lat binnen, 0-7. In de laatste minuut van de wedstrijd was het Hardinxveld die een mogelijkheid kreeg om te scoren. De voorzet werd door een aanvaller van Hardinxveld naast geschoten. De daaropvolgende aanval van PSV werd wel doeltreffend afgerond. Na een pass van Mohamed op Genrich schoot Genrich de bal diagonaal binnen 0-8.

Strijbosch (Verhoeven), Lonwijk, De Schutter (N. Munsters), J. Munsters, Tielemans, N. Munsters (Verschut), Nassoh, Antonisse, Sillé, Clabbers (Van der Burgt), Bora Deyonge.