14 december, 00:00
Willem II/RKC A1 logo
PSV A1 logo

Sportpark "Het Zuiderpark"
    Twee weken na het doelpuntloze gelijkspel tegen Willem II vandaag voor de beker opnieuw tegen de Tilburgers. De finalist van vorig seizoen. En bovendien altijd een lastige tegenstander om tegen te spelen. Vandaag zat ook het weer niet mee. Regen, wind een trieste avond. Maar we beginnen goed. We zijn fel en willen graag de volgende ronde bereiken van het bekertournooi. Na een kleine tien minuten is een vrije trap van Farshad de inleiding voor de eerste goal. Hij legt de bal met gevoel over de verdedigers in de zestien en daar staat Rai die de bal met gevoel verlengd en de 0 – 1 staat op het scorebord. (wat er niet stond trouwens).
    We gaan de rust in met deze stand. Er komen nog wel enkele kansjes maar we weten niet te scoren en de mogelijkheden van Willem II worden door Jesse steeds vakkundig gestopt.
    De tweede helft willen we dan ook doorpakken en de score opvoeren. En ondanks dat de regen wat minder is geworden komen er nog wel een paar kansjes maar alleen Antonio weet zo’n tien minuten voor het einde de bal nog tegen het net te schieten en zo de eindstand van 0 – 2 te bepalen. Dinsdag nog een oefenpartij tegen Fc Eindhoven en dan de rust van de kerst en het nieuwjaarsfeest.
    Voor hen die ik niet meer zie alvast prettige feestdagen en een fijne gezonde jaarwisseling. Tot in januari.

Bertrams, van Vlerken, Hermannsson, Hendrix, Heesakkers (80ste Kardes), Noor, Sanoh (60ste Rayhi), Mahmoed, Muzaqi (60ste Antonio), Vloet (87ste Maria), Bakkali.