3-5
14 oktober, 00:00
Sarto D1 logo
PSV D2 logo

Een prachtige herfstdag in Tilburg. Het zonnetje zou doorkomen maar kon niet echt de weg vinden tussen de laag hangende bewolking. Zo was het ook wederom bij onze jongens. De weg naar de goal met een hoge speelsnelheid verliep niet zoals er de afgelopen week op was getraind. Toch maakt PSV uiteindelijke het verschil. Al vroeg in de wedstrijd maakte Jeroen zich prachtig vrij en tikte de 0-1 voor PSV tegen het net. Door een wat aarzellend ingrijpen van Daan kwam helaas de bal terecht bij een speler van Sarto in plaats van de backs van PSV. Dit werd door het scherp spelend en loerend Sarto afgestraft, 1-1.Verder keepte Daan een uitstekend 1e helft, heel goed. Al voor rust stelde PSV orde op zaken. door een eigen goal van Sarto en een prachtig opgezette aanval over rechts maakt Olivier er 1-3 van. Na rust maakte PSV het zich af en toe te moeilijk. Ondanks de 1-4 door Endy kwam Sarto toch terug tot 3-4. Een twijfelend buitenspel doelpunt en een uitgespeelde kans bracht de spanning nog even terug. Eventjes maar, want direct na de aftrap bepaalde Endy de eindstand op 3-5. De spionen van Willem II waren al aanwezig want zij kijken wat zenuwachtig uit naar de topper over 2 weken PSV - Willem II.
    Jongens, Trainers en Begeleiders wederom proficiat. Geniet van een heerlijke herfstvakantie en op naar de topper over 2 weken thuis tegen Willem II.