6. Doelpunt

Tyron Perret Gentil
  7. Wedstrijdverslag

PSV geeft overwicht glans met zeven goals

PSV heeft zich zaterdag goed hersteld van de blamerende nederlaag van vorige week tegen De Graafschap. Op PSV Campus De Herdgang werd Fortuna Sittard met maar liefst 7-0 verslagen.

Hoewel PSV al in de zevende minuut op voorsprong kwam door een uitgespeeld doelpunt van Mido en een duidelijk veldoverwicht had, stokte de doelpuntenmachine na de eerste goal geruime tijd. Pas vijf minuten na het begin van de tweede helft scoorde Sven met een geplaatste trap de fraaie 2-0. Daarna kwam PSV pas echt op stoom en nam het in een tijdsbestek van een kwartier met vijf goals definitief afstand van Fortuna. Achtereenvolgens Chaid, Mido, Ruben, Tyron en Jaivy tekenden voor een treffer. Scorend vermogen genoeg dus in de ploeg, die volgende week FC Twente om 12:30 uur op bezoek krijgt.