4. Doelpunt

Benjamin Khaderi
  5. Wedstrijdverslag

PSV O13 haalt dubbele cijfers tegen FC Groningen

In de allereerste competitiewedstrijd van het seizoen heeft PSV O13 een monsterscore neergezet. Op PSV Campus De Herdgang werd tegenstander FC Groningen met 11-0 verslagen. Op basis van het vertoonde spel en de hoeveelheid gecreëerde kansen, was de uitslag niet eens geflatteerd te noemen.

Binnen tien minuten was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Sami Bouhoudane stond driemaal op de goede plaats, waardoor de spits al snel zijn hattrick te pakken had. Nog voor rust wist hij dit kunstje te herhalen en mede door nog een tweetal doelpunten van Joep Willems en Benjamin Khaderi stond er een 8-0 ruststand op het bord.

Na rust hadden de Eindhovenaren het vizier aanvankelijk niet op scherp staan. Sami Bouhoudane en Dichano Bulo misten allebei 1-op-1 met de doelman en even later raakte Isaï Middag nog de paal. In de laatste twintig minuten werd de score toch nog verder opgevoerd, door twee doelpunten van Pieter van der Beek en de zevende treffer van Sami Bouhoudane. Hiermee brachten zij de eindstand op maar liefst 11-0.

Voor PSV O13 is het nu de taak het vertoonde spel volgende week opnieuw op de mat te leggen. De ploeg gaat dan op bezoek in Wijdewormer, waar de degens gekruist zullen worden met AZ.

Stijn Kuijsten (36/Lucca Kiaba); Imran Yachou, Michael Bresser, Abdullah Hekmat (36/Steyn Mussche), Rens Boon; Benjamin Khaderi (36/Pieter van der Beek), Isaï Middag, Boet Mulders (36/Jari Horsten); Joep Willems (43/Gino Verhulst), Sami Bouhoudane (60/Boet Mulders), Raf Vullers (43/Dichano Bulo).