12-1
14 september, 00:00
PSV D2 logo
Hardinxveld D1 logo

Uit het spel in de eerste minuten bleek dat Hardinxveld niet naar Eindhoven was gekomen om alleen maar te verdedigen. PSV had echter de eerste grote kans. In de vierde minuut speelde Genrich de bal bij Jeremy in de voeten. Jeremy sprintte vanaf de middellijn tot het doel en scoorde de 1-0. In de twaalfde had Hardinxveld de mogelijkheid op de gelijkmaker. De bal werd echter net naast geschoten. Eén minuut later verdubbelde PSV de score. Een afstandsschot van Jeremy trof doel, 2-0. Vijf minuten later was het wederom Jeremy die scoorde. Een diepe bal van Thomas kwam bij Jeremy. Hij omspeelde de keeper en schoot binnen 3-0. Hardinxveld werd steeds verder in de verdediging gedrongen. In de 23e minuut bereikte een diepe bal van Nigel Genrich. Genrich omspeelde de keeper en scoorde de 4-0. Eén minuut later ging Mohamed op links goed door. Hij speelde de bal terug op Genrich die de 5-0 binnen schoot. Even later was het weer PSV dat scoorde. Een mooie aanval via verschillende spelers kwam in de voeten van Jeremy die de 6-0 intikte. In de 27e minuut slalomde Mohamed door de verdediging en schoot de 7-0 binnen. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft had Hardinxveld het iets anders neergezet. PSV had wel het veldoverwicht maar had moeite om door de verdediging van Hardinxveld te komen. In de 40e minuut had Hardinxveld een grote kans om te scoren. Deze kans werd echter niet benut. In de 49e minuut was het wederom PSV die scoorde. Een vrije trap van Djurre kwam via de muur bij Mohamed. Zijn schot ging via een verdediger van Hardinxveld in het doel, 8-0. Enkele minuten later ging Genrich over de rechterkant goed door. Zijn voorzet werd door Djurre ingeschoten 9-0. In de 54e minuut was het Amin die aan de linkerkant verschillende spelers omspeelde. Vanuit een moeilijke positie schoot hij de 10-0 binnen. Twee minuten later werd een diepe bal van Djurre door Jur ingeschoten 11-0. In de laatste minuut kreeg Hardinxveld een strafschop nadat een speler van Hardinxveld binnen de zestien omver was gelopen. De strafschop werd benut, 11-1. In blessuretijd was het Joep die goed doorzette. Zijn voorzet werd door Jur ingetikt, 12-1.

Strijbosch (Verhoeven), Cox, Lonwijk, De Schutter, J. Munsters, Nassoh, Verschut, Sillé, N. Munsters (Doudah), Bora Deyonge (Van der Burgt), Antonisse (Clabbers).