1-1
14 september, 00:00
PSV A1 logo
Feyenoord A1 logo

Een competitiestart met wedstrijden om te beginnen tegen Ajax en dan Feyenoord zijn geweldig voor een team. Meteen vol aan de bak. Vandaag Feyenoord.
    In een eerste helft waarin Feyenoord eigenlijk de beste kansen (het waren er maar twee) kreeg duurt het toch nog tot de na de rust dat er gescoord gaat worden.

De eerste helft gaan we in met een 0 – 0 stand en daar zijn we blij mee. Na een klein uur spelen is een onoplettendheid van ons er de oorzaak van dat de bal bij de nr. 6 komt en deze krult de bal perfect in de bovenhoek. We staan achter. De trainer doet nu een paar omzettingen en daar blijkt Feyenoord moeite mee te hebben. We zetten sneller druk en speelden meer vooruit en daardoor kwamen de kansen voor ons en kreeg Feyenoord eigenlijk geen vat meer op ons spel.

Bij ons moesten de kansen nog komen en in minuut 83 is een goede loopactie van Rai de grondslag voor een goede kans en deze benut Rai dan ook geweldig en schuift de bal in de lange hoek. Deze stand blijft tot het eind op het (niet werkende )scorebord staan. Na twee wedstrijden hebben we n u een punt en de weg naar boven is ingeslagen. In effectiviteit hebben we vandaag een ruime voldoende gescoord, een kans , een goal.

Volgend weekend komt ADO op bezoek. Dan gaan we zeker voor de drie punten.

Gehoord aan de bar bij Guus: Bij de NS is iemand ontslagen omdat hij niet spoorde.

De la Paz, van Vlerken, Alberto, de Wijs, Heesakkers, Mahmoed, Hiwat (85ste Groenendijk), Rommens,Sanoh, Vloet, Baysal (75ste Lamers).