2-1
14 april, 00:00
NAC Breda O13 logo

PSV begon slordig aan de wedstrijd en leed daardoor onnodig veel balverlies. Het slordige spel leverde de bezoekers in de tiende minuut een mogelijkheid op om op voorsprong te komen. De bal ging echter net naast. De eerste kans voor PSV kwam in de 14e minuut maar ook deze kans ging net naast. Twee minuten later kreeg PSV wederom een kans maar nu stond de NAC-goalie een voorsprong in de weg. Na deze twee kansen werd PSV sterker en kreeg het de wedstrijd in handen. Desondanks kwamen de bezoekers op voorsprong. Een snelle uitval werd doeltreffend afgerond 0-1. PSV liet zich hierdoor niet van de wijs brengen en ging onverminderd door. Drie minuten voor rust had Jayden de gelijkmaker op de schoen maar ook nu redde de NAC-goalie. Met een 0-1 stand gingen beide teams dan ook de rust in.

PSV begon sterk aan de tweede helft en drong NAC verder terug maar diverse mogelijkheden werden niet benut. De bezoekers bleven met snelle uitvallen gevaarlijk. In de 47e minuut had NAC de wedstrijd op slot kunnen gooien maar de bal werd op het laatste moment uit de doelmond weggewerkt. De laatste tien minuten van de wedstrijd probeerde PSV nog iets te forceren hetgeen uiteindelijk ook lukte. In de 52e minuut ging Jayden aan de linkerkant goed door tot de achterlijn. Hij legde de bal terug op Jeremy die de gelijkmaker aantekende 1-1. Twee minuten later was het NAC die wederom op voorsprong kon komen maar de bal mistte net het doel. In de 56e minuut was het wederom Jayden die aan de linkerkant goed doorging. Nu schoot hij zelf de bal laag in de verre hoek en bezorgde PSV hiermee de verdiende voorsprong. In de laatste minuten van de wedstrijd had PSV nog de mogelijkheid om verder uit te lopen maar er werd niet meer gescoord.

Verhoeven (Strijbosch), Cox, Matuta La Nkenda Nosa (Lonwijk), De Schutter, Doudah (Van der Burgt), Tielemans, N. Munsters (Clabbers), Nassoh (Verschut), Braaf, Bora Deyonge, J. Munsters (Antonisse).