1-0
14 maart, 00:00
PSV O19 logo
ADO Den Haag O19 logo

Vandaag ADO op bezoek. Een team dat dit jaar boven verwachting goede resultaten behaald. Een team dat dus lastig is te bestrijden zoals uit de eerste wedstrijd voor de winterstop ook bleek. Maar vandaag moet de weg omhoog verder worden ingezet zoals ook ons hoofd opleidingen op PSV TV heeft aangegeven.
    De eerste helft zijn de betere kansen voor ons maar het vizier staat jammer genoeg nog niet juist afgesteld. Ook Ado doet goed mee maar toch is de ruststand 0-0.
    Na de rust pakken we de draad weer op en gaan op jacht naar de drie punten. Na iets meer dan een uur spelen geeft Stijn een lange bal en de verdediger van ADO weet deze niet juist te verwerken en het is Kenneth die de bal oppikt en de keeper omspeelt en dan de bal tegen de netten knalt. 1-0. Dan golft de wedstrijd op en neer en krijgen beide teams nog kansen op of de gelijkmaker of de bevrijdende twee nul. De kansen zijn er wel maar de keepers staan hun mannetje.
    En zo is de eerste driepunter dit jaar in een thuiswedstrijd een feit. De plek op de ranglijst is nu wat florissanter en we kunnen nu ook omhoog kijken. Volgende week de uitwedstrijd naar Fc Twente. Dan moeten we er weer staan en de ingeslagen weg blijven volgen. Dus mannen veel succes volgende week.

van Osch, Abels, Lamers, Peijnenburg, Groenendijk (80e Faye), Rommens, Berden (67e Hiwat), Paal, Cmiljanic ( 88e Naciri), Lundqvist, Groeneveld (67e Rudovic).