0-0
14 maart, 00:00
FC Utrecht O14 logo

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen FC utrecht op het programma. In de openingsfase had PSV het betere van het spel en kreeg daardoor ook de grotere kansen. Dit resulteerde in de 25ste minuut tot een schot op de paal van Dani na een schitterende solo van Mathijs die met een voorzet Dani in stelling bracht. PSV maakte het daarna zichzelf moeilijk waardoor FC Utrecht ook een aantal keer gevaarlijk kon worden uit een counter of de lange bal. Ook deze kansen gingen er niet in en daardoor stond er met rust nog dezelfde stand op het bord als waarmee er begonnen is 0-0. In de 7de minuut na rust werd PSV al gevaarlijk, Shurandy had een goede voorzet in huis waaruit Joost gevaarlijk kon worden met een kopbal die de keeper in tweede instantie pas echt vast had. In de 20ste minuut na rust begon er een fase waarin PSV beter werd en merkte dat er meer te halen was. Dit resulteerde in een hele goede aanval die begon bij Jayden die Mathijs inspeelde en die via een goede kaats bij Mo terecht kwam en die uithaalde en binnen schoot. Helaas werd dit doelpunt afgekeurd vanwege buitenspel. 2 minuten later kwam Shurandy weer opgestormd en had wederom een goede voorzet in huis die door Jayden maar net over gekopt werd. Doordat PSV meer druk uitoefende kwam er achterin ruimte waaruit Utrecht nog een aantal keer gevaarlijk werd. In de blessure tijd kwam Utrecht nog met een overtal in de aanval maar door een hele goede ingreep van Lars die een schot blokte met een tackle bleef het bij 0-0. PSV heeft er alles aan gedaan om een overwinning eruit te slepen maar toch eindigde de leuke wedstrijd in een terecht gelijkspel.