2-0
14 februari, 00:00
Sparta Rotterdam O13 logo

In de eerste helft was het lang een gelijk opgaande wedstrijd. Beide teams waren op zoek naar een opening in de verdediging van de tegenpartij maar er werden geen kansen gecreëerd. Beide teams probeerden met afstandsschoten op voorsprong te komen maar de afstandsschoten troffen geen doel. De eerste echte kans was in de 24e minuut voor de thuisclub en die werd ook direct benut. De verdediging van PSV kreeg de bal niet uit het strafschopgebied en uiteindelijk kwam de bal voor de voeten van een speler van Sparta die de bal diagonaal inschoot 1-0. Enkele minuten later wist de thuisclub de voorsprong verder uit te breiden. Een afstandsschot van een speler van Sparta kwam via de onderkant van de lat op de rug van Peter. Het was onduidelijk of de bal de doellijn was gepasseerd maar na enige aarzeling gaf de scheidsrechter een doelpunt aan de thuisclub, 2-0. Dit was ook de ruststand.

In het begin van de tweede helft wilde PSV iets rechtzetten. PSV wist echter geen echte kansen te creëren. Na tien minuten in de tweede helft had de thuisclub wel een mogelijkheid om de score verder uit te breiden. De inzet werd echter door Peter gekeerd. In de laatste tien minuten van de wedstrijd probeerde PSV nog iets te forceren. De keeper van Sparta voorkwam echter de aansluitingstreffer zodat de eindstand reeds bij de rust was bereikt.

Strijbosch, Cox, Lonwijk, De Schutter, Doudah, Tielemans, N. Munsters (Braaf), Bora Deyonge (Nassoh), Clabbers (Antonisse), Verschut, Van der Burgt (J. Munsters).