13 december, 00:00
PSV O17 logo
Feyenoord O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de uitwedstrijd tegen Feijenoord O.17.
    Vooraf was de opdracht duidelijk voor PSV O.17. Er moest gewonnen worden om na de winterstop in de kampioenspoule te spelen.
    Na een aftastende fase in het begin van de wedstrijd nam PSV het initiatief.
    Dat resulteerde in de 13e minuut in een 1-0 voorsprong. Na een voorzet van Bobby Adekanye kon Joey Konings de bal bij de 1e paal binnentikken.
    PSV creeërde nog een paar goede kansen maar mede door goed keeperswerk van de keeper van Feijenoord bleef het 1-0.
    In de blessuretijd van de 1e helft mocht PSV een vrije trap nemen aan de rand van het strafschopgebied. Dante Rigo nam deze vrije trap en diens voorzet werd door Armando Obispo binnengetikt.
    Ruststand 2-0.

In de 2e helft ging Feijenoord op zoek naar de aansluitingstreffer. Met opportunistisch spel probeerde Feijenoord gevaarlijk te worden. PSV kwam door een goede organisatie en goed verdedigend werk van het hele team nauwelijks in de problemen.
    PSV kreeg nog de beste mogelijkheden om te scoren. Maar het was de doelman van Feijenoord die een grotere uitslag voorkwam.
    Eindstand 2-0

Door deze dikverdiende overwinning komt PSV O.17 na de winterstop uit in de kampioenspoule.

Mike van den Meulenhof, Lassana Faye, Armando Obispo, Kaan Tanriver, Baggio Wallenburg, Lennerd Daneels(Mathias Bonde), Dante Rigo, Jaëll Hattu(Joël Piroe), Bobby Adekanye(Karim Bannani), Matthias Verreth, Joey Konings