13 oktober, 00:00
Willem II / RKC Waalwijk D2 logo
PSV D2 logo

Lokatie Akkerlaan 2, Waalwijk
    Vandaag was de wedstrijd tussen de nummer één en twee. Het ging vandaag dan ook niet alleen om de drie punten maar ook om de koppositie in de 2e Divisie C.

Dat de nummer één en twee vandaag gingen strijden om de koppositie was in de eerste helft niet meteen duidelijk. Er werd in een laag tempo gespeeld en er werden, door beide teams, nauwelijks kansen gecreëerd. De ruststand van 0-0 was dan ook een terechte afspiegeling van de eerste helft.

In de tweede helft ging PSV voortvarender van start. Daarbij had PSV wel de hulp nodig van de keeper van Willem II/RKC. Een afstandsschot van Shurandy in de 32e minuut werd door de keeper van Willem II/RKC onfortuinlijk verwerkt (0-1). Lang kon PSV van deze voorsprong niet genieten. Slecht uitverdedigen door PSV in de 38e minuut leverde
    een tegendoelpunt op. Vanaf de 16 meter werd de bal hoog in het doel geschoten (1-1). Drie minuten later werd slecht uitverdedigen aan de andere kant door PSV afgestraft. Aboubacar schoot de bal laag in (1-2). PSV werd sterker en kreeg een licht overwicht. Nadat een schot van een speler van PSV in de 46e minuut de lat nog raakte, was het vier
    minuten later wel raak. Een slimme steekbal van Thijs zette Aboubacar vrij voor de keeper die de bal intikte (1-3). Hiermee was de wedstrijd gespeeld maar de PSV-aanhang kon nog twee keer juichen. In de 53e minuut werd een voorzet van PSV doorgekopt en Dani schoot met een schitterende omhaal de bal hoog in het doel (1-4). In blessuretijd werd een snelle aanval van PSV door de keeper van Willem II/RKC tot corner verwerkt. De corner kwam voor de voeten van Lars die met een mooie pegel de eindstand (1-5) op het scorebord zette.

Camps (Derksen), Kreekels (Koolen), Bel, Vos, Sambo, Van der Put (Van Dijk), Timan, Sagov (Martens), Mathieu, Chirino (Vertessen), Kone.