13 oktober, 00:00
FC Eindhoven O.12 logo

Vandaag stond een topper op het programma. We gingen naar de koploper in onze competitie,
    waarin we zelf op de 2e plaats staan.
    In de eerste helft werden we onder druk gezet door FC Eindhoven en we kwamen snel op een 1-0
    achterstand. We zagen dat FC Eindhoven niet voor niets bovenaan stond. Daarna begonnen we iets
    beter te voetballen, wat leiden tot enkele mogelijkheden.
    De tweede helft was nog maar net begonnen of FC Eindhoven had alweer gescoord. Een snelle
    uitbraak zorgde voor de 2-0. Gelukkig hadden we een antwoord. Djurre zette een mooie combinatie
    op met Luuk, die gaf de bal voor en Heritier tikte hem knap binnen. 2-1 en we zijn terug in de
    wedstrijd. De tweede helft speelden we goed. We begonnen te combineren en FC Eindhoven werd
    bijna niet meer gevaarlijk. Helaas pegelde Jur een bal nog knap tegen de kruising en misten we nog
    een paar kansen waardoor het 2-1 bleef. We hadden er alle vertrouwen in dat we dit klusje in de
    derde helft konden klaren.
    We schoten de derde helft dan ook uit de startblokken. Mohamed-Amine Ihattaren slalomde door
    de verdediging en zette Jur voor de keeper. Zijn inzet werd helaas gekeerd. Na deze goede start werd
    Eindhoven gevaarlijk. Ze hadden grote jongens met veel snelheid, die ook nog konden scoren. En dit
    deden ze. Via onder andere een counter en een corner lagen de ballen in het PSV doel. Eindstand 5-
    1. We kregen in de derde helft nog wel kansen maar we hadden het geluk niet aan onze zijde.
    Vandaag hebben we gezien dat we met vlagen heel goed kunnen voetballen maar dat FC Eindhoven
    nog een maatje te groot is. Volgende week gaan we naar het (hopelijk) zonnige zuiden, uit MVV.