RKVVO F1 - PSV F1

 1. zaterdag 13 oktober 00:00

  De Uitslag


 2. PSV F1 dendert maar door

  RKVVO - PSV F1: 0-13 dd 13-10-2007

  De jongens van PSV F1 hebben vandaag de laatste (en enige) concurrent voor de titel met speels gemak verslagen. In eigen huis werd RKVVO, die tot vandaag alleen maar van PSV had verloren, met 0-13 verslagen.
  RKVVO probeerde vanaf het begin goed mee te voetballen, en aanvankelijk wist men de PSV-ers best ver van het eigen doel te houden
  De wedstrijd werd opengebroken door Jordan die na goed doorzetten van Robin beheerst de 0-1 liet aantekenen. Toen diezelfde Robin opnieuw een assist verzorgde op Baggio was de wedstrijd in feite al gelopen: 0-2.
  Na deze treffer werd het opnieuw "Cody-time". In eerste instantie ving hij een uittrap op van de doelman van RKVVO en verschalkte deze op eenvoudige wijze. Zijn tweede, en PSV`s 4e treffer was hiervan een kopie. Bij zijn derde treffer kwam de assist deze keer op naam van Merijn die een uittrap ver en panklaar bij Cody in de voeten speelde: 0-5. Cody`s 2e hattrick in 8 dagen was een feit.
  Met 0-5 ging men rusten, dezelfde ruststand als destijds in de thuiswedstrijd die in 6-0 was geƫindigd.
  Wat in de tweede helft opviel was dat de PSV-ers niet voor eigen succes gingen, maar met zeer verzorgd combinatiespel de tegenstander zoek speelde.
  Pepijn kopieerde de actie van zijn vriend en collega-doelman Merijn door ver voor zijn doel spelend een assist aan Cody te geven die daar opnieuw wel raad mee wist: 0-6.
  De acties en doelpunten waren bijna niet meer bij te houden.
  Het werd 0-7 door Ruud die bij de tweede paal met een prachtige sliding de bal nog net wist binnen te tikken.
  De 0-8 was de tweede treffer van mede-uitblinker Baggio (wat een overzicht heeft deze jongen!) die oog in oog met de doelman niet faalde.
  De 0-9 en 0-10 en 0-11 kwamen op naam van Ruud die daarmee de tweede speler met een zuivere hattrick achter zijn naam werd. PSV`s elfde doelpunt was het hoogtepunt van deze wedstrijd. Ruud werd in stelling gebracht na een schitterende combinatie waarbij o.a. Luc en Baggio betrokken waren.
  Bjorn deed ook nog van zich gelden door een solo vanuit het achterveld te bekronen met een doelpunt: 0-12.
  Het slotakkoord was aan Luc die toch nog zijn doelpuntje kon meepikken en de eindstand op 0-13 bepaalde.
  Een wedstrijd waarin PSV bewees dat er een erg hecht team aan het ontstaan is. Tevens een compliment aan de beresterke verdedigers Armando en James die dan misschien niet vaak scoren, maar wel vaak aan de basis staan van menig PSV-aanval.
  De komende competitiewedstrijden (nog 3 te gaan) hoopt men de 100e treffer van deze competitie te gaan maken. De teller staat na vandaag op 84 doelpunten!

  Verslag met dank aan Peter Verhoeven