11-0
13 september, 00:00
VVV Venlo O14 logo

Een week na de verloren wedstrijd tegen Sparta hebben we de kans om tegen VVV/HS te laten zien dat dat verlies een incident was.
    Vanaf het begin van de wedstrijd heeft PSV de wedstrijd onder controle en het duurt niet lang voordat PSV het overwicht in doelpunten uit weet te drukken.
    In de 9e minuut weet Mathijs de 1-0 te maken.
    Daarna gaat het in snel tempo door en als de scheidsrechter voor de rust fluit is het al 6-0 door doelpunten van Yorbe (2), Thijs, Beslan, en weer Mathijs.
    De tweede helft verandert er eerst niet veel aan het spelbeeld maar in de loop van de wedstrijd vermindert de concentratie iets, waardoor VVV/HS toch nog enkele keren gevaarlijk kan worden.
    Gelukkig was Victor nog wel bij de les en wist met enkele goede reddingen een tegendoelpunt te voorkomen.
    Aan de aanvallende kant bleef PSV doen wat ze in de eerste helft ook deden, doelpunten maken.
    In de tweede helft werden de doelpunten gemaakt door Mo (2), Yorbe (2) en Dani, waarmee er een eindstand van 11-0 op het scorebord stond.