13 september, 00:00
PSV F1 logo
Best Vooruit F1 logo

Op een druilerige zaterdagochtend trad F1 aan voor de eerste competitie thuiswedstrijd tegen Best Vooruit.
    F1 had gedurende de hele wedstrijd veel moeite met het erg gladde kunstgrasveld. Hierdoor kwam het mooie combinatievoetbal niet geheel uit de verf.
    Toch was het vanaf het begin meteen één stormloop richting het doel van Best Vooruit en was het opnieuw Arne die het eerste gaatje in de overvolle verdediging wist te vinden. Beheerst schoot hij de 1-0 binnen. Omdat er verdedigend géén enkele kans werd weggegeven was het geduldig wachten op meer doelpunten, en die kwamen er.
    Gregory wist zijn eerste competitiedoelpunt voor PSV te scoren nadat hij een mooie combinatie met Joop wist af te ronden. Dit doelpunt smaakte blijkbaar naar meer, want dezelfde Gregory was attent toen de doelman een schot van de jarige Joey niet wist vast te houden: 3-0
    Vlak voor rust bekroonde Tijn een fraaie solo van achteruit, gevolgd door een mooie combinatie met Arne en Brent met het mooiste doelpunt van de ochtend: 4-0
    In de tweede helft slopen er wat onzorgvuldigheden in het spel van PSV. Balverlies achterin werd kordaat achter Merijn in de korte hoek geschoten: 4-1.
    Veel verder liet PSV het niet komen en zonder zelf grandioos te spelen vielen er nog de nodige doelpunten te noteren. Het was vooral Joop die zich liet gelden. Allereerst blokte hij een uittrap van de keeper, waarna de bal gelukkig in het doel rolde. Vervolgens verslaat hij op volle snelheid de verdedigers en omspeelt hij keurig de keeper. Tenslotte maakt hij de hattrick kompleet door een aanval waarbij Joey de hoofdrol opeist af te werken: 7-1.
    De altijd ijverige Brian bekroont zijn sterke wedstrijd met PSV's laatste doelpunt: 8-1