1-0
13 april, 00:00
VVV Venlo O12 logo

Vandaag speelden we voor de vierde keer tegen VVV. In onze eerste wedstrijd hadden we het heel moeilijk maar de laatste wedstrijd hadden we kunnen winnen. Dat is dan ook ons doel van vandaag, deze wedstrijd gaan we winnen van de kampioen.
    We begonnen vlijmscherp aan de wedstrijd. De bal ging van speler naar speler en VVV kwam er niet aan te pas. In het eerste kwartier heeft VVV nauwelijks de bal gehad. Mathijs dribbelde het zestienmetergebied in en werd omver gelopen door een speler van VVV. Helaas vond de scheidsrechter het geen penalty. Even later schoot Mohammed Ihattaren van afstand onderkant lat. De bal leek achter de doellijn te stuiteren maar de scheidsrechter dacht hier anders over. Na deze geweldige eerste helft gingen we rusten met 0-0.
    In de tweede helft probeerden we dit niveau vast te houden. Dat werd iets moeilijker. VVV kwam er af en toe uit maar tot grote kansen leidde dit niet. Wij krijgen wel een aantal goede mogelijkheden. Luuk en Mohammed Ihattaren raakten de keeper. Gelukkig bleven we goed voetballen dus dat doelpunt moest gaan vallen.
    In de derde helft ging het spel op en neer. Jur, Heritier en Mohammed Ihattaren kregen goede kansen op de openingstreffer maar we hadden pech in de afwerking. Aan de andere kant werd VVV steeds gevaarlijker. Met snelle counters kregen zij ook een paar mogelijkheden. Gelukkig werd de wedstrijd vijf minuten voor tijd beslist door een goal van Heritier. Hij werd één op één gezet met de keeper en schoof de bal koelbloedig tegen het net. 1-0. In de laatste minuten kwamen we niet meer in de problemen en dus wonnen we vandaag van VVV.
    We hebben vandaag vooral in de eerste helft fantastisch gespeeld. Het positiespel was briljant en we vochten als leeuwen voor elkaar. Na drie nederlagen tegen de kampioen, wonnen we nu dik verdiend. We worden beter en beter. Volgende week spelen we twee keer tegen Roda JC. Woensdag spelen we thuis om 18.00 uur en zaterdag thuis om 9.30 uur.