4-0
13 april, 00:00
PSV D2 logo
JEKA D1 logo

PSV kwam sterk uit de startblokken en zette JEKA direct onder druk. In de vierde minuut had PSV een opgelegde kans om de score te openen. Deze kans werd gemist. PSV hield JEKA onder druk om snel de openingstreffer te scoren. Het felle begin leverde alleen drie corners op die voor geen gevaar zorgden. De openingstreffer kwam er wel in de 8e minuut. Een lange bal van Dennis werd door Thijs verlengd op Quinn. Quinn liet dit kansje niet liggen en schoot de 1-0 binnen. Enkele minuten later werd de score verdubbeld. Thijs paste de bal, na een mooie actie, naar Damian. Damian pegelde vanaf 20 meter de bal hoog in het doel, 2-0. PSV hield JEKA onverminderd onder druk. Hierdoor kreeg JEKA niet de mogelijkheid om voor enig gevaar te zorgen. In de 26e minuut scoorde PSV wederom, ditmaal uit een corner. Deze corner werd door Dani voorbij de tweede paal geplaatst. Shurandy kopte de bal in de doelmond en Beslan schoot van dichtbij hard binnen, 3-0. Dit was ook de ruststand.

JEKA begon feller aan de tweede helft en probeerde hierdoor PSV verder van het doel te houden. In het begin van de tweede helft had dit effect maar al snel had PSV hier een antwoord op en wist PSV de vrije man te vinden. Er werd goed gecombineerd tot aan het strafschopgebied maar in de afwerking was PSV slordig. Hierdoor werden diverse mogelijkheden niet benut. In de 53e minuut kwam dan toch nog de vierde treffer. Een mooie aanval over links kwam uiteindelijk in de voeten van Mohamed. Hij schoot de bal laag in en zette hierdoor de 4-0 op het scorebord. In de resterende speeltijd waren er nog wel enkele mogelijkheden maar er werd niet meer gescoord. De eindstand bleef dan ook 4-0.

Camps, Vos, Kone (Koolen), Bel (Van der Put), Kreekels (Kone), Timan (Ihattaren), Mathieu (Timan), Van der Put (Van Dijk), Sagov, Chirino (Martens), Martens, (Sambo).